James Bond DVD Collectie

Een fantastische collectie voor de absolute James Bond liefhebbers! Alle films in één collectie.

James Bond
Toevoeging
Ik ga akkoord met de voorwaarden en kosten die zijn verbonden aan het verzamelen bij My Collections. Bij het kennismakingspakket zal een overschrijvingsformulier zitten om de zending mee te betalen.
Als u de eerste zending behoudt dan gaat u akkoord met het maandelijks toesturen van een volgende zending à €24,95 per maand. U ontvangt het GRATIS cadeau van uw keuze bij de 12e zending van uw collectie.
DE LEUKSTE COLLECTIES VERZAMELT U MET MY COLLECTIONS!
Voorwaarden My Collections

Met het bevestigen van uw bestelling gaat u akkoord met de voorwaarden en kosten van My Collections. Bij uw kennismakingspakket ontvangt u een overschrijving om het kennismakingspakket à €9,95 (+ €5.95 verzendkosten) te betalen.

Vrijblijvend kennismakingspakket
U kunt na ontvangst van uw kennismakingspakket beslissen of u wilt stoppen of doorgaan met verzamelen. Indien u uw abonnement na ontvangst van uw kennismakingspakket niet stopzet ontvangt u iedere maand een nieuwe zending. U kunt uw collectie na iedere zending stopzetten per telefoon of e-mail.

Kosten vervolgzendingen
Mocht u uw kennismakingspakket behouden dan ontvangt u automatisch uw 2e zending. Alle vervolgzendingen hebben dezelfde prijs van €24,95 exclusief verzendkosten.

Gratis luxe cadeau
U ontvangt het GRATIS luxe cadeau van uw keuze na de 12e zending van deze collectie.

Op uw kennismakingspakket en alle vervolg zendingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.