Afbeelding Batman Schaak Collectie

Batman Schaak Collectie

Mis geen enkel schaakstuk! Ieder super gedetailleerd stuk is vervaardigd door de beste modelmakers ter wereld. Uitgevoerd in polyresin en daarna handgeschilderd. Het witte team met een zilveren laag en het zwarte team met een bronzen glans. De figuren zijn de meest moderne versies, zoals Batman en Robin, of de klassieke originele uitvoering, zoals The Joker. Aan de voorkant van ieder stuk wordt de rang van het betreffende stuk getoond. Pionnen (zoals Commisioner Gordon) staan op lage voetstukken. De voetstukken van het witte team dragen het Batman symbool, terwijl de zwarte pionnen die van de beruchte Joker bevatten. Deze MC Batman Schaak Collectie is een unieke serie die zowel de strip fan als de schaakliefhebber de kans biedt een unieke en geweldige collectie bij elkaar te sparen.

Gratis Extra's bij uw collectie:

  • Batman Schaakbord

Informatie over uw collectie:
Kennismakingsprijs: € 14,95
Vervolgprijs: € 29,95 per zending
Verzendkosten: € 5,95 per zending
Opzeggen collectie: u verzamelt zolang als u wenst, u kunt na iedere zending uw collectie stopzetten via onze klantenservice.

Kennismakingspakket aanvragen?

Neem contact op met onze klantenservice voor het meest actuele aanbod van onze kennismakingspakketten van onze diverse collecties.

My Collections
Collecties
Klantenservice
Veelgestelde Vragen
Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

Ondernemingsnummer Belgiƫ:
0507.989.196
Postadres:
My Collections BV
Groeneweg 17
9320 Aalst-Erembodegem

Klantenservice:
info@mycollections.be
02/899.20.65 (lokaal tarief)
Keurmerk Sandd Bpost ING